İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Başakşehir Şehit Orhun Göytan İlkokulu

Ock

Veli Akademileri kapsamında düzenlenen "KADES VE BAĞIMLILIK " seminerini Aziz Sancar Ortaokuluyla birlikte konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bilgilendirmelerinden dolayı değerli emniyet mensuplarına teşekkür ederiz.

Ara

Basaksehir Sehit Orhun Göytan Ilkokulu Okul Aile Birligi Olagan Genel Kurul Toplantısı

18 Ekim 2022 Salı günü saat 13:30'da okulumuz spor salonunda yapılacaktır

Şbt

Öğrencilerimiz uzaktan eğitim sürecinde yaptığı çalışmalarla,Türkiye ve Avrupa arasında  köprüler kuracaktır. Projemiz başarılı bir şekilde tamamlandığında E-Twinning Avrupa Kalite Etiketi almaya aday olacaktır. Projeye dahil olan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz..

Kas

2019-2020 BİLSEM başvuruları 25 Kasım - 06 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.Öğretmenize görüşmeniz gerekmektedir.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılında geçerli olmak üzere 2 (iki) eğitim öğretim yılı için Başakşehir Şehit Orhun GÖYTAN İlkokulu taşıcıyı Tespit Komisyonu olarak Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 5.Maddesi 3. Fıkrası ve 7.maddesi uyarınca "Okul Servis taşıması İşi" ihalesi Başakşehir Şehit Orhun GÖYTAN İlkokulu'nda yapılacaktır. İhaleye katılma şartnamesi ve istenen belgeler Başakşehir Şehit Orhun GÖYTAN İlkokulu Müdürlüğü'nden ücretsiz olarak teslim alınabilecektir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler Açık Teklif İletme Usulü ile tekliflerini okul" Taşıyıcıyı Tespit Komisyonuna" 29/08/2022 Pazartesi günü saat 16.00 a kadar imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.