İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Başakşehir Şehit Orhun Göytan İlkokulu

Yeni Okul Aile Birliğimiz

Yeni Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulumuz

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu toplantımızı 19 Ekim 2023 Perşembe günü 70 velimizin katılımıyla Aziz Sancar Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasının ardından

divan oluşturuldu.

Divan başkanlığına oy birliğiyle Müdür Yardımcısı Abdulhaluk AKDEMİR, yazmanlığa Derya DÖNMEZ ve Büşra ÇAMLI getirildi.

Ardından sırasıyla;

Okul Müdürümüz Sn Yakup KAHRAMAN'in selamlama ve teşekkür konuşmaları

Okul Aile Birliği Başkanı Sn Gülten KARAKULLUKÇU 'nun yapilan faaliyetlere ilişkin Konuşmaları

Okul Aile Birliği Muhasip Üyesi Sn. Serpil SANCAKLI' nin yapılan harcamalara ilişkin konuşmaları

Okul Aile Birliği Denetim Üyesi Sn Necla SÖZCÜ 'nün yapılan denetime ilişkin konuşmaları

Tahmini Bütçenin İlamı

Okul Aile Birliği yönetiminden ayrılan üyelere plaket ve çiçek takdimi

Yeni Yönetim ve Denetim kurullarının seçimi

Dilek ve temennilerin alınmasıyla toplantı sona erdi

Toplantının ardından bir araya gelen  eski ve yeni yönetim üyeleri ile okul idarecilerimiz müdur odasında bir araya gelerek kaynaşıp hatıra resmi çektiler.

Önümüzdeki günlerde okul aile birliğimizin yeni yönetim kurulu üyeleri toplanıp görev bölüşümü yapacaklar. Kendi aralarında başkan ve uyelerini seçmiş olacaklar..

Katılım sağlayan tüm velilerimize, okul Birliğimizin eski ve yeni yönetimine tebrik ve teşekkür eder, yapacağı tüm çalışmalarda kolaylıklar ve başarılar dileriz

Hayırlı Olsun

Eğitimde Öncü